Laser­behandeling

Mediskincare is een paramedische praktijk gespecialiseerd in laser­behandelingen. MediSkinCare heeft meerdere huidtherapeuten in dienst, allen zijn HBO gediplomeerd, kwaliteit geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVH.

MediSkinCare behandelt cliënten in 6 ziekenhuizen, diverse medische centra en op 50 locaties door heel Nederland. Een keer in de 6 weken komt een huid­therapeute van MediSkinCare bij Fair Skin Care laser­behandelingen verzorgen. Hierbij maken zij gebruik van eigen laserapparatuur. De laser­behandelingen richten zich op alle huids­kleuren met medische en etnische aandoeningen op het gebied van:

  • Ongewenste haargroei
  • Litteken
  • Pigment
  • Couperose
  • Rimpels / huid­verjonging
  • Schimmelnagels
mediskincare


Intake­gesprek

Voordat er gestart wordt met een behandeling, komt u eerst op gesprek. Deze intake is vrij­blijvend en duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Tijdens dit gesprek wordt je uitgebreid geïnformeerd over de behandel­mogelijkheden, je ontvangt een gedegen advies en er wordt in overleg een behandel­plan opgesteld. Er wordt een dossier aangemaakt, waarbij het behandel­proces nauwkeurig wordt bijgehouden. MediSkinCare streeft ernaar een realistisch beeld te scheppen betreffende de resultaten die mogelijk zijn.

Behandeling

Voordat de behandeling begint, krijg je een uitleg over de werkwijze. Mocht de behandeling gevoelig zijn, dan wordt dat van te voren aangegeven. De laser­behandeling wordt herhaald met een interval van 4 tot 6 weken om het juiste resultaat te bereiken. Ieder huid­probleem heeft haar eigen behandel­traject.

Je afspraak annuleren of verzetten kan als dit binnen 24 uur wordt aangegeven. Als je zonder ­bericht niet op je afspraak verschijnt dan zijn wij helaas genoodzaakt 20% van de behandel­kosten in rekening te brengen.

Nazorg

Na de behandeling kunnen zich huid­reacties voordoen. Dit kan zich uiten in rood­heid en/of lichte zwelling. Wij adviseren om de gegeven adviezen van de huid­therapeute in acht te nemen. Mocht je bij thuiskomst toch ongerust zijn kun je altijd bellen voor advies.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je contact opnemen met Fair Skin Care.