LED Licht­­therapie

ledtherapie

Biolight LED Lichttherapie is een natuurlijke en veilige manier om de huid te verbeteren. Deze techniek kan breed worden ingezet. Met name voor behandeling van winterdepressie, verminderen van fijne lijntjes en littekentjes, verzachten van roodheid bij rosacea, verminderen van pigmentvlekken en verminderen van ontstekingen bij acne.

LED is de afkorting voor Light Emitting Diode, een verzameling kleine lampjes die een bepaalde kleur licht geven. Door de NASA is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van LED licht bij astronauten in de ruimte. Het voorkomt bot- en spierverlies, stimuleert gezonde celgroei en activeert het vermogen van de huid om wonden te genezen. Deze wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB- of infraroodstralen en is daarom volkomen veilig. LED is licht wat niet behoort tot de lasers. Hierdoor wordt weefsel niet beschadigd.

LED licht therapie wordt vaak als ondersteuning bij huidverbeterende behandelingen ingezet. Vooral in de vorm van een kuur. Deze kuur zal speciaal naar jouw huidconditie worden samengesteld. Tijdens een uitgebreide intake komen we tot een prijsindicatie en duur van behandeling. Dit is afhankelijk wat voor jouw huid nodig zal blijken. Losse behandelingen zijn in overleg mogelijk.

Wilt je meer weten over deze huidvriendelijke manier van huidverbetering? Neem contact met me op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.