Huid­­verzorging

algemeen1

30 minuten behandeling

Deze behandeling is samen te stellen naar eigen keuze. De behandeling start met een reiniging. Verder is de keuze volledig aan jou. Wenkbrauwen kunnen worden gemodelleerd, wimpers en wenkbrauwen kunnen worden geverfd. De bovenlip, kin of kaaklijn kunnen worden onthaart. Je kunt ook combinaties van verschillende onderdelen maken. Zolang het haalbaar is binnen 30 minuten is elke combi mogelijk.

60 en 90 minuten behandelingen

De behandeling start bij je eerste bezoek met een uitgebreid intake gesprek. Je kunt hierbij aangeven waar je zelf graag de nadruk op wilt leggen tijdens de behandeling. Ik maak de behandeling graag voor je op maat! Daarom wordt er tijdens je eerste bezoek een huidanalyse gemaakt met behulp van de skinscanner. Op deze manier kunnen we de verzorging volledig aan jouw huidconditie aanpassen. Wanneer er huidproblemen zijn wordt daar tijdens de intake uitgebreid op ingegaan.

harsenAnti-stress behandeling 90 minuten

Dit is een combinatie van een gezichtsverzorging met een uitgebreide rugmassage. Pure ontspanning!

Ontharen

Bij ontharen met hars wordt er warme hars op het te ontharen lichaamsdeel aangebracht. Door gebruik van een speciale strip worden haartjes tegen de haargroeirichting in verwijderd. Ontharen met hars is een manier om wekenlang een gladde en zachte huid te hebben, zonder stoppels. Ook verkleint deze manier van ontharen ingegroeide haren en jeuk bij het teruggroeien van de haren.

Wil je een definitieve manier van ontharen dan kan lasertechniek uitkomst bieden. De huidtherapeut van Mediskincare, de specialist op lasergebied, is maandelijks aanwezig bij Fair Skin Care. Je kunt vrijblijvende een afspraak maken voor een intake gesprek.