Aangenaam!

judith profielMijn naam is Judith Vandenbrande en dit is mijn eerste blog voor Fair Skin Care, mijn praktijk voor huidverbetering. Ik werk al 25 jaar met heel veel plezier als huidspecialiste en in die tijd heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan.

Belangrijk

Wat ik heel belangrijk vind is dat mensen in mijn stoel zich op hun gemak voelen. Ik heb veel klanten die al vele jaren komen en heb daarmee een heel prettige band opgebouwd. Wat bij mij ook vooropstaat is een helder beeld te geven over huidverzorging- verbetering. Wat is realistisch om te verwachten en hoe bereik je dat resultaat op een simpele en doeltreffende manier. Dus zonder onnodig veel potjes op je badkamerplank. Fair skin care, dus het duidelijke en eerlijke verhaal over huidverzorging .Aangezien ik dagelijks veel vragen krijg over huidverzorging en cosmeticaproducten leek het me leuk om daarover informatie met jullie te delen!
Het schrijven van blogs is voor mij nieuw en dus een grote uitdaging, eentje waar ik heel veel zin in heb! Er zijn natuurlijk al veel blogs over dit soort onderwerpen, maar de meeste ervan gaan over hoe lekker bijvoorbeeld een bepaalde crème ruikt, smeert en aanvoelt en wat voor geweldige resultaten dat product oplevert. Maar doet dat product wel écht wat het belooft?

Huidvriendelijk

Bij Fair Skin Care werk ik op een zo huidvriendelijk mogelijke manier. Mijn visie is namelijk dat producten zo natuurlijk en huideigen mogelijk moeten zijn samengesteld, zonder allerlei schadelijke en onnodige toevoegingen.
Er is maar één echte manier om daar achter te komen en dat is door te kijken wat voor ingrediënten er gebruikt zijn. Prijs, merk en reclameslogans zijn echt niet belangrijk. Ingrediënten wel en daar wordt door de consument meestal niet naar gekeken! Verder zijn er heel veel leuke, simpele en goedkope huis-, tuin- en keukenmiddeltjes waar je prima resultaten mee kunt behalen. Daar wil ik als Fair Skin Care graag meer over vertellen: het eerlijke verhaal over huidverzorging!

Cosmetica

De cosmeticawereld is natuurlijk heel breed en ik vind het leuk om ook andere onderwerpen die daar raakvlakken mee hebben voorbij te laten komen. Zo zal ik inspringen op huidverzorging aangepast aan verschillende seizoenen, geef ik jullie tips en tricks en daarnaast beantwoord ik ook heel graag jullie vragen! Ik heb er alvast eentje aan jullie: welke onderwerpen zouden jullie graag besproken willen zien? Ik ben benieuwd!

Reacties op de blog ontvang ik graag via facebook of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.