Feestactie november en december 2016

 

 950x950 FB post wenkbrauwen

Microblading

Op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen is ‘microblading’ de allernieuwste techniek. Deze manier van haartjes tekenen geeft een natuurgetrouwe uitstraling. Je wenkbrauwen zijn na behandeling voller, mooier van vorm en niet van echt te onderscheiden. 

 

Opleiding

Om deze nieuwe techniek te mogen toepassen heb ik een intensieve opleiding gevolgd bij de Phibrows Acadamy. Deze opleiding is wereldwijd de meest prestigieuze op dit specifieke vakgebied. Branko Babic, de oprichter van Phibrows heeft een team van Masters die de wereld rondreizen om Microblading Artists tot het vereiste niveau te trainen. 

Phibrow Artist

Voor ik het gewenste niveau had bereikt om zelfstandig aan de slag te kunnen heb ik een opbouwend stappenplan moeten doorlopen. Alle wenkbrauwen die ik heb aangebracht zijn onderworpen aan een strenge keuring. Als er consequent werk wordt geleverd van zeer hoog niveau verdien je de titel ‘Phibrow Artist’. Deze titel staat voor topkwaliteit in microblading en ik heb hem gehaald.

€ 75,00 Cadeau

Ik ben er supertrots op mezelf ‘Phibrow Artist’ te mogen noemen. Dit vier ik graag met jullie en geef daarom €75,00 cadeau. De hele maand november kun je gebruik maken van deze feestelijke aanbieding. Je betaalt in plaats van € 225 voor de Microbladingbehandeling slechts €150.