Fair Skin Care

fruitzuurpeeling

Fair Skin Care is eerlijk over huidverzorging!

Ben jij je al bewust van de toevoegingen en (werkzame) stoffen in jouw huidverzorgingsproducten? Weet jij of deze ingrediënten echt geschikt zijn voor jouw huidtype? Is de beloofde werking van de ingrediënten wetenschappelijk bewezen en onderbouwd? Wist je dat veel huidproblemen ontstaan door (verkeerd) cosmetica gebruik?

Het ultieme wondermiddel tegen huidveroudering of huidproblemen bestaat helaas niet! Dat is realiteit. Gracieus en op een mooie manier ouder worden is weldegelijk mogelijk,zonder botox of fillers.Jouw huid beschikt over  zelfherstellend vermogen en dat kunnen we het werk te zetten. Bepaalde huidproblemen zoals acne, eczeem of rosacea zijn aanzienlijk te verbeteren. Zelfs voor de meest gevoelige, allergisch reagerende huidtypen zijn uitstekende verzorgingsproducten. Met een goede huid- en product analyse kan ik je helpen het juiste product te vinden.Mooie beloftes verbeteren je huid niet.De juiste ingrediënten wel!

microneedlingFair Skin Care biedt maatwerk. Jij staat staat centraal en wordt als mijn gast heerlijk verzorgd. Wil je quality-time voor jezelf en heerlijk ontspannen? Advies over een op maat samengestelde thuisverzorging zonder een behandeling te ondergaan? Wil je jouw huid structureel verbeteren met een kuurbehandeling in combinatie met de juiste thuisverzorging? Alles is mogelijk.Jij geeft je wensen en prioriteiten aan en ik rijk je de juiste behandelingen en middelen.

Wil je  meer weten over  Fair Skin Care en haar  visie over huidverzorging en huidverbetering? Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend advies.