Reacties klanten

Van: Miriam van de Mortel
Datum: Juni 2016

Heerlijk genoten van een gezichtsbehandeling en rugmassage. Heilzaam, met zachte hand... totale ontspanning. Dankjewel Judith!


Van: Cathelijne van Dijk
Datum: Mei 2016

Nadat ik stopte met de Diane-pil weer flinke acne in mijn gezicht. De dermatoloog adviseerde mij zware medicijnen, maar dat wilde ik niet en dus zocht ik een alternatief. Dat is Judith geworden. Vrij snel had ik goed resultaat en bijkomend voordeel is dat ook mijn pigmentvlekken veel minder zijn geworden!


Van: Evelien De Groen
Datum: 19 April 2016

Na jaren verschillende schoonheidsspecialisten en dermatologen versleten te hebben ben ik 2 jaar geleden bij Judith terecht gekomen. En ik kan haar echt iedereen aanraden! Vanaf begin af aan ben ik onder de indruk van haar proffesionele kennis en werkwijze. Ze legt en zoekt de juiste producten tot in de puntjes uit voor je uit. En geeft me altijd een eerlijk en open advies.
Mijn laatste behandeling was de micro needling. Ik heb door acne veel littekens op mijn gezicht. Van te voren ben ik goed geïnformeerd over de behandeling de kosten en de naverzorging.

De behandeling viel de eerste keer kwa pijn bij mij mee dus heeft Judith aan mij voorgelegd om iets meer mm. te gebruiken. De tweede en derde keer was dus wat pijnlijker maar Judith heeft mijn gezicht na de behandeling gekoeld en daar was voormij de pijn mee weg.
Na de behandelingen ben ik ook wekelijks onder de led lamp geweest. Vervolgens wilde Judith mijn gezicht onder plaatselijke verdoving gaan rollen om nog beter resultaat te krijgen. Door de verdoving kan ze dan harder rollen. Op de dag van de afspraak had ik weer last van acne. Judith heeft toen besloten om de behandeling niet te door te laten gaan omdat de pukkeltjes anders open zouden gaan. Dit vond ik zo eerlijk van haar. Want sommige zouden het gewoon gedaan hebben. Vervolgens heb ik toen een andere behandeling gehad die dag voor mn acne. Desondanks zien we na deze paar behandelingen al zichtbaar resultaat!
Ik heb in het verleden litteken behandelingen gedaan bij een huidkliniek met een laser. Maar daar had ik veel bijwerkingen van. Vuurrood gezicht( voelde echt lichtverbrand), 2 a 3 dagen opgezwollen gezicht en hoofdpijn. Dat heb ik nu allemaal niet gehad! En daar heb ik deze goede en persoonlijke service die ik bij Judith heb gekregen niet gehad.
Binnenkort staat er weer een nieuwe afspraak gepland om onder verdoving te gaan rollen. Hopelijk is mijn acne die dag rustig. Ik kan niet wachten tot het resultaat.
De foto's zullen uiteraard volgen.
Nogmaals ik ben heel blij dat ik bij Judith terecht ben gekomen en als deze behandeling klaar is zal ik zeker terug blijven komen voor andere behandelingen en om de top producten van dh Baumann af te nemen.


Van: Miriam van der Mortel
Datum: Mei 2016

Ik kamp al jaren met constitutioneel eczeem. Rond mijn mond en ogen heb ik vooral hinder van jeuk en irritatie, met als gevolg een nogal ontsierde huid. Ik ben in december jl. maar weer eens naar de dermatoloog gegaan. Daar kwam o.a. uit dat ik niet tegen parfum (dat wist ik al), alcohol, lanoline (wolvet), en propyleen (bijenwas) kon. Verder heeft paraffine ook geen goede uitwerking op mijn huid. Ik heb me suf gezocht naar zalfjes en/of crèmepjes zonder deze stoffen, van alles uitgeprobeerd, helaas zonder resultaat. Tot nu dan, gelukkig ben ik in contact gekomen met Judith omdat ik positieve reacties hoorde over Dr. Baumann. Nu gebruik ik de Intensive for dry skin. Heerlijk, mijn huid is zienderogen aan het opknappen, ik hoef nog maar 2x per dag te smeren (i.p.v. 8 a 10 keer per dag met zalfjes van de apotheek die ik jarenlang gebruikt heb). Een verschil van dag en nacht, ik voel me nu ook zoveel fijner en lekkerder in mijn vel!

Dankjewel Judith!


Van: Vanessa
Datum: Februari 2015

In verband met littekens in de vorm van bruine en witte (gedepigmenteerde) vlekjes in mijn gezicht heb ik op aanraden van Judith een microneedling kuur ondergaan. De kuur bestond uit 6 behandelingen en het gebruik van bijbehorende producten. De behandeling is natuurlijk niet zo ontspannen als waarvoor je normaal naar de schoonheidsspecialiste gaat, maar erg pijnlijk is het absoluut niet. Direct na de behandeling was mijn gezicht rood gekleurd maar dit trok na een paar uur weer weg. De dagen erna was mijn huid soms wat schilferig en droog maar verder voelde ze prima. Het resultaat na 6 behandelingen is dat mijn huid een stuk egaler en rustiger is. Ik hoop dat dit mooie resultaat ook blijft in de zomer. De littekens waren in het verleden dan beter zichtbaar omdat deze niet mee kleuren met de rest van mijn huid. De update na de zomer volgt! (Foto’s van het resultaat staan bij pigmentbehandeling)


Van: Felicia
Datum: December 2015

Verslagje van pigmentbehandeling d.m.v. zuurbehandeling

 • 11 okt
  Vandaag is om 9:30 bij Fair Skin Care het cosmelan 1 masker aangebracht en deze is pas 10 uur later eraf gehaald. Mijn huid was heel erg rood zoals zonverbrand, beetje dik en voelde trekkerig. Verzachtend masker opgedaan wat ik had meegekregen en daarna een speciale crème en lekker gaan slapen.
 • 12 okt
  Gezicht is nog steeds erg rood. Voelt trekkerig, droog en is gevoelig.Ik smeer elk uur met de bijhorende crème en ik begin erg te vervellen op mijn kin. Voelt als verbrand door de zon. Voor de nacht vaseline erop gesmeerd om vochtverlies tegen te gaan.
 • 13 okt
  Gezicht voelt nog steeds heel droog en trekkerig en het brand op de plekken die vervelt zijn als je het insmeert. Judith dood aan om een lymfedrainage te doen om afvalstoffen af te voeren. Dat hielp goed ook andere productjes meegehad die het vervellen nog wat extra tegengaan. Dat voelt ook heerlijk verkoelend.
 • 14 okt
  Gezicht is al veel minder rood maar heel droog vooral bij de kin. Meer vervelling plaatselijk op de huid. Blijf het heel goed smeren.
 • 15 okt
  Huid was vanmorgen erg droog en kon de dode huidcellen er goed af scrubben. Fijn gevoel en huid trekt niet meer. Nu afwachten wat het resultaat gaat zijn ...
 • December
  Whoow, super blij met het resultaat!!! (Foto’s van het resultaat staan bij pigmentbehandelingen

Van: Inge
Datum: November 2014

Het begon met enkele gerstekorrels . Deze werden dan door Judith verwijderd tijdens een gezichtsbehandeling.

Maar in de loop van enkele maanden waren het er een heleboel! Op mijn wangen, kaken en in mijn hals, het leek wel een allergie.
Judith adviseerde mij om via de huisarts te laten verwijzen naar een dermatoloog.
Ik ben toen bij een dermatoloog van het Amphia ziekenhuis terechtgekomen. Hij schreef een zalfje voor die ik 3x daags op de bewuste plekken moest smeren.
Ik heb het een paar weken volgehouden, wat uiteindelijk helemaal niet hielp. De dermatoloog had het over mee-eters?? Judith en ikzelf dachten toch echt dat dit gerstekorrels waren.
Heb via de huisarts om een ander dermatoloog gevraagd. Deze verwees mij naar een huidtherapeut die mij na 2 behandelingen niet verder kon helpen.Inmiddels, 2 dermatologen en 1 huidtherapeut verder ben ik weer terug bij Judith. Zij vertelde mij dat ze een nieuwe behandelingsmethode toepast bij het verwijderen van gerstekorrels.
Door het vertrouwen die ik in haar heb ik me laten behandelen.
Deze nieuwe behandelingsmethode doet veel minder pijn dan de oude en er worden in een kortere tijd veel meer gerstekorrels verwijderd. Het voelt aan als kleine speldenprikjes en de rode plekjes zijn na 1 a 2 dagen verdwenen. Ik kreeg de behandelingen ook nog eens vergoed via mijn aanvullende zorgverzekering.
Daarnaast gebruik ik dagelijks DR Baumann producten om het resultaat te behouden.
Mijn huid is nu zo glad als nooit tevoren! (Foto van resultaat staat bij acnebehandelingen)

Bedankt Judith!


Van: Miranda
Datum: Maart 2014

Na een klein jaar diverse behandelingen te hebben ondergaan bij andere schoonheidsspecialisten om mijn pigmentvlekken in het gezicht te verminderen, kwam ik bij Fair Skin Care terecht. Na diverse gewone gezichtsbehandelingen welke overigens zeer fijn waren, stelde Judith voor om mijn pigmentvlek te behandelen met een roller.

Zij verwachtte dat ik ongeveer zes behandelingen van ongeveer 10 minuten nodig zou hebben om een goed resultaat te behalen. Voor de eerste behandeling werd een foto gemaakt van mijn gezicht waarop de pigmentvlek zeer duidelijk zichtbaar was.Na de eerste keer met de roller werd er wederom een foto gemaakt en het verschil was al na 1 behandeling duidelijk zichtbaar!Na de tweede behandeling is weer een foto gemaakt en het resultaat was weer goed zichtbaar. Na de derde behandeling was het dusdanig dat niemand mijn pigmentvlek eigenlijk meer zou zien.
Vorig jaar was ik nog met camoufleren van de plek bezig en dat is nu -na slechts 3 behandelingen- al niet meer nodig! Nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Judith gaat zeer behoedzaam te werk en informeert je vooraf zeer duidelijk. De behandelingen zijn slechts 10 min. per keer en zijn voelbaar maar zeker niet pijnlijk. Na de behandeling is de behandelde plek behoorlijk rood, maar na een nacht slapen is er van roodheid niets meer te zien en kun je gewoon naar je werk/naar buiten.Na overleg met Judith gaan we mijn gehele gezicht behandelen met de roller voor de kleinere pigmentvlekjes in mijn gezicht. Ik ben zeer benieuwd, maar heb daar alle vertrouwen in. (Foto's van het resultaat staan bij pigmentbehandelingen)

Judith dankjewel!


Van: Ramona
Datum: Januari 2014

Door een vriendinnetje van me ben ik 15 jaar geleden bij de schoonheidssalon boven Douglas terecht gekomen.
Ze had me een bon gegeven om mijn wenkbrauwen te laten epileren.
Ik was toen 20 jaar en had geen idee wat ik kon verwachten van een schoonheidsspecialiste. Eigenlijk wel spannend.
Maar het beviel en ben daarom terug blijven komen. In het begin erg sporadisch maar nadat Judith in de salon was gekomen en zij mij vanaf het begin altijd al erg op mijn gemak stelde ben ik bij haar vaste klant geworden.
Ik heb gelukkig nooit veel huidproblemen gehad maar door alle adviezen van Judith en de behandelingen zag ik mijn huid toch echt verbeteren.
Voor mij is elke behandeling nog steeds een feestje, even tijd voor mezelf om heerlijk te ontspannen.
En niet te vergeten is het altijd ook erg gezellig met Judith. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak!


Van: Helene
Datum: December 2013

Bericht van tevreden klant:

Ik kom al jaren bij Judith.... ze is altijd opgewekt, legt goed uit wat ze gaat doen en is open en eerlijk. Maar bovenal, ze is ook heel alert!

Afgelopen zomer had ik een ondefinieerbaar bultje bij mijn slaap. Ik maakte me er niet zo druk om. Dacht dat het een puistje of vetbultje was..... maar Judith vertrouwde het niet en stuurde me direct door naar de dermatoloog. De volgende dag heb ik meteen een afspraak gemaakt bij mijn huisarts om een verwijsbrief te krijgen, maar die vond het eigenlijk helemaal niet nodig. Er was niets aan de hand en ik maakte me druk om niets....?!

Na enig aandringen ben ik toch naar de dermatoloog in het Amphia gegaan en die reageerde heel bezorgd. Het bultje werd direct weggehaald en opgestuurd voor onderzoek. Vermoed werd dat het een plaveiselcel carcinoom was, weldegelijk een vorm van huidkanker dus....! Aangezien ik als kind heel vaak ben verbrand en we in die tijd niet zo veel zonnebrand smeerden, was dat ook wel te verklaren. Een week later kreeg ik een oproep om terug te komen naar het ziekenhuis en werd het bultje nog verder en dieper weggesneden zodat er geen restanten meer achter zouden blijven en zich weer konden verspreiden. Er zit nu best een groot litteken bij mijn slaap. Op aanraden van Judith smeer ik dat litteken elke dag in met vitaminen E en geneest het eigenlijk best mooi en zie je er niet zo veel meer van. Nu hopen dat het wegblijft en dat het een eenmalig iets was.....

Maar ben echt super blij met het doortastende optreden van Judith. Nu was ik er op tijd bij!


Van: Loes
Datum; December 2013

Na op intake gesprek geweest te zijn voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd professioneel een huidanalyse gedaan en mij verteld wat daarbij de behandelingen kunnen zijn. Vervolgens werd er duidelijk uitgelegd wat de behandeling inhoudt, de kosten per behandeling en werd ik geadviseerd in voeding- huid- en producten die ik ernaast zou kunnen gebruiken om het beste resultaat te behalen. In het begin zag ik erg op naar de behandeling, dit aangezien een micro needling niet geheel pijnloos is. Nadat Judith mij rustig stap voor stap alles heeft uitgelegd was ik er zeker van, ik ga deze behandeling aan.

Wie mooi(er) wilt zijn moet pijn lijden, zeggen ze wel eens!

Ik zit nu op de helft van mij kuur en mijn ervaring is dat de pijn reuze mee valt. Tevens valt de roodheid en irritatiegevoel van mijn huid erg mee. In het begin van de kuur zijn er foto's gemaakt van mijn huid en nu al is er positief resultaat te zien. Een derde fijne bijkomstigheid is dat deze behandeling voor een groot deel vergoed wordt door mijn zorgverzekeraar. Mede hierdoor, de prettige behandelingen van Judith en een stukje lef vanuit mezelf ben ik erg blij dat ik deze behandeling volg bij Fair Skin Care. ( Foto's van resultaat staan bij littekenbehandelingen)


Van:Saskia
Datum: December 2013

Ik gebruik nu ruim een week Gladskin en ik moet zo wennen aan mezelf als ik in de spiegel kijk. De rosasea is niet helemaal weg. Maar mijn extreem rode huid wel!!!! De rosasea is nu veel kleiner, zoals sproeten kunnen zijn. Ben het echt niet gewent, wel heel prettig! Ook de LED lamp doet wonderen voor mijn huid!


Van: Mevrouw Bakker
Datum: December 2103

Ik had bij Fair skin care gladskin besteld, had nogal een ernstige vorm van eczeem. Zo kwam ik bij Judith terecht en merkte dat ze in mijn probleem geïnteresseerd was. Bij de dermatoloog kreeg ik alleen te horen dat ik lichttherapie moest volgen, waar ik geen zin in had. Judith gaf aan dat bij mijn ernstige eczeem ondersteuning van binnenuit met voedingssupplementen aan te raden was. Daar reageerde ik goed op en na enkele weken zag ik voorruitgang. Inmiddels is het bijna genezen maar ik blijf nog wel op aanraden van Judith de producten als onderhoud gebruiken. Ik voel me geweldig. Eindelijk geen jeuk en geen rode plekken meer!!

Heel veel dank!