Jouw specialiste

judith profiel

Mijn naam is Judith Vandenbrande. Ik ben getrouwd en moeder van 2 superleuke meiden. Ruim 28 jaar ben ik als huidspecialiste werkzaam en dit is mijn grootste passie. 

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste ben ik fulltime aan de slag gegaan. Door de jaren heen heb ik heel wat cliënten met huidproblemen geholpen. Door goed naar hen te luisteren heb ik verbanden gezien en een link kunnen leggen tussen veel voorkomende huidproblemen en persoonlijke leefwijzen. 

In de loop van de jaren heb ik diverse studies gevolgd en ben ik HBO opgeleid (met medische en dermatologische achtergrond). Door regelmatig bijscholingen te volgen, het starten van nieuwe opleidingen en het bezoeken van lezingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij Fair Skin Care is iedereen welkom. Vrouwen en mannen, jong en oud en met of zonder huidproblemen. Ik verwelkom je in mijn praktijk waar ik graag al mijn kennis en ervaring met je deel. Aarzel niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies op maat.

Jouw mening is belangrijk. Graag hoor ik van je hoe ik je nog beter van dienst kan zijn. Ook kunt je via het contactformulier een beoordeling achterlaten over een genoten behandeling of gekocht product. Dank je wel voor je feedback.