Permanente make-up bij Fair Skin Care in Breda!

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is een perfecte keuze als je er graag verzorgd uitziet op elk moment van de dag! Op het moment dat je in de ochtend uit je bed stapt, zit je make-up al perfect! Geen gedoe meer voor de (vergroot)spiegel. Dat scheelt behoorlijk wat tijd. Geen last meer van uitgelopen make-up tijdens het sporten of zwemmen. Dankzij permanente make-up heb je altijd een sprekende, maar toch natuurlijke uitstraling.

Bij Fair Skin Care gebruiken we zowel machinale als handmatige technieken, zoals microblading (hairstrokes) en shading (ombre). Onze permanente make-up specialiste Maike beschikt over zeer ruime ervaring en geeft altijd een eerlijk advies aangepast aan jouw wensen, leeftijd en huidstructuur. Uiteraard zijn wij in het bezit van de vereiste GGD-vergunning voor PMU.

De behandeling

Alle PMU behandelingen starten met een uitgebreid intake­gesprek volgens GGD richtlijnen. Hierbij worden een vragen­lijst doorgenomen en een toestemmings­formulier ingevuld. In sommige gevallen wordt permanente make-up afgeraden om gezondheids­redenen. Tijdens het intakegesprek wordt er veel aandacht besteed aan de eigen wensen met betrekking tot kleur en vorm.  Van tevoren wordt heel precies ingemeten en ingetekend, we luisteren naar de wensen en houden rekening met de bot­structuur van het gezicht. Het pigmen­teren gebeurt pas als de vorm helemaal naar wens is en als de huid verdoofd is. De volledige behandeling bestaat uit twee sessies. Hiertussen zit een herstel­periode van vier weken. Elke huid geneest anders en soms verdwijnt er plaatselijk pigment uit de huid. Tijdens de tweede sessie vervolmaken we het resultaat.