Wenk­brauwen hairstroke techniek

Deze semi-permanente make-up is voor iedereen die graag vollere en mooiere wenk­brauwen wenst. Misschien heb je optisch ongelijke wenk­brauwen of wenk­brauwen waarin haarverlies is opgetreden en wil je dat corrigeren. In deze gevallen is de hairstroke techniek uitermate doeltreffend.

De hairstroke methode is ook bijzonder geschikt wanneer je last van Alopecia Areata (kaalheid) hebt of na een chemo kuur.

Op de foto's ziet u de resultaten die Fair Skin Care behaald heeft.

Hairstroke techniek PMU

De hairstoke techniek is een techniek waarbij zeer natuurlijk uitziende wenk­brauwen worden gecreëerd. Het wordt ook micro­blading, 3-D techniek of mesjes techniek genoemd. In de huid, tussen de eventueel bestaande haartjes in, wordt haartje voor haartje met een kleur­pigment een prachtige wenkbrauw getekend in de huid. Dit wordt handmatig, met een soort graveerpen/mesje gedaan. Hiermee worden de meest natuurlijke resultaten behaald, na genezing blijven de haartjes strak zichtbaar en zijn haast niet van eigen haartjes te onderscheiden.

PMU

Met het mesje kun je fijnere lijntjes tekenen dan met een apparaat. Deze techniek valt onder de noemer van PMU (permanent make-up) maar is echter een semi­permanente oplossing. De kleur van de haartjes zal langzaam vervagen, samenvloeien onder de huid of geheel verdwijnen. . Huid­veroudering en tijd kunnen  ervoor zorgen dat het resultaat veranderd. Dit is normaal  verschijnsel bij alle PMU behandelingen. De kleur zal soms opgefrist en bijgewerkt moeten worden om het  gewenste resultaat te behouden. Hoe vaak dat moet gebeuren is afhankelijk van jouw huidtype. Doorgaans zal dit na 1 tot 2 jaar moeten gebeueren.

De behandeling

De behandeling start altijd met een uitgebreid intake­gesprek volgens GGD richtlijnen. Hierbij wordt een vragen­lijst doorgenomen en een toestemmings­formulier ingevuld. In sommige gevallen wordt permanent make-up afgeraden om gezondheids­redenen. Tijdens de intake wordt er veel aandacht besteed aan jouw wensen met betrekking tot kleur en vorm. De wenk­brauwen worden heel precies ingemeten en ingetekend. Ik luister naar jouw wensen maar houd ook rekening met de bot­structuur van je gezicht. Het pigmen­teren gebeurt pas als de vorm helemaal  naar je zin is en de huid verdoofd is. De volledige behandeling bestaat uit 2 sessies. Hiertussen zit een herstel­periode van 4 weken. Elke huid geneest anders en soms verdwijnt er plaatselijk pigment uit de huid. Tijdens de tweede sessie wordt het resultaat vervolmaakt.

De meest recente foto's zijn te bekijken op instagram.

Tarieven

  • Wenk­brauwen volledig nieuwe zetting (inclusief nabe­hande­ling binnen 6-10 weken) €350 
  • Nabe­hande­ling binnen 12 maanden na zetting €175
  • Nabe­hande­ling tussen 12-24 maanden na zetting €220
  • De nabehandelingprijzen gelden alleen voor permanent make-up behandelingen die bij Fair Skin Care zijn gezet.
  • Najaarsactie: 15% korting op nieuwe zetting en de nabehandelingen.
  • Actieprijs geldig tot eind november: nieuwe zetting van €350 voor €297,50
  • Nabehandeling binnen 12 maanden van €175 voor €148,75 en binnen 12-24 maanden van €220 voor €187.