Wenk­brauwen Ombré /Powder

De Ombré ( poeder/ schaduw) techniek is geschikt wanneer je houdt van meer uitgesproken wenkbrauwen zoals bij een look met wenkbrauwpoeder. Er wordt bij deze techniek een zachte schaduw gecreëerd tussen de bestaande haartjes. Deze schaduw loopt gelijkmatig van licht naar donkerder. Bent u op zoek naar een volle en perfect ingekleurde wenkbrauw die er wél natuurlijk blijft uitziet? Dan is de Ombré techniek de meest geschikte manier!

De Ombré tecniek is net zoals de Hairstroke techniek een vorm van (semi)permanente make-up en wordt handmatig door middel van een soort graveerpen aangebracht. Afhankelijk van jouw huidtype zal het resultaat na 1 tot 2 jaar toe zijn aan een opfrisbuurt.

De behandeling

De behandeling start altijd met een uitgebreid intake­gesprek volgens GGD richtlijnen. Hierbij wordt een vragen­lijst doorgenomen en een toestemmings­formulier ingevuld. In sommige gevallen wordt permanent make-up afgeraden om gezondheids­redenen. Tijdens de intake wordt er veel aandacht besteed aan jouw wensen met betrekking tot kleur en vorm. De wenk­brauwen worden heel precies ingemeten en ingetekend. Ik luister naar jouw wensen maar houd ook rekening met de bot­structuur van je gezicht. Het pigmen­teren gebeurt pas als de vorm helemaal  naar je zin is en de huid verdoofd is. De volledige behandeling bestaat uit 2 sessies. Hiertussen zit een herstel­periode van 4 weken. Elke huid geneest anders en soms verdwijnt er plaatselijk pigment uit de huid. Tijdens de tweede sessie wordt het resultaat vervolmaakt.

De meest recente foto's zijn te bekijken op instagram.

Tarieven

  • Wenk­brauwen volledig nieuwe zetting (inclusief nabe­hande­ling binnen 6-10 weken) €350
  • Nabe­hande­ling binnen 12 maanden na zetting €175
  • Nabe­hande­ling tussen 12-24 maanden na zetting €220
  • Najaarsactie: 15% korting op nieuwe zetting en de nabehandelingen.
  • Actieprijs geldig tot eind november: nieuwe zetting van €350 voor €297,50.
  • Nabehandeling binnen 12 maanden van €175 voor €148,75 en binnen 12-24 maanden van €220 voor €187.