Een acnebehandeling

Er zijn veel verschillende vormen van acne die door evenzoveel verschillende oorzaken ontstaan, onder meer een verkeerd gebruik van cosmetica kan hierbij een rol spelen. Helaas is acne niet altijd leeftijd­gebonden en komt het nog regel­matig (ver) na de puber­teit voor. Naast de uitwendige verzorging, is een gezonde voeding belangrijk bij de behandeling van deze huidaandoening. Fair Skin Care kan, samen met jou, je voedings- en huidverzorgingsgewoonten onderzoeken en zo ontdekken welke ‘acnetriggers’ je beter kunt vermijden of vervangen.

Er zijn gelukkig diverse behandel­methodes mogelijk om acne te verminderen of zelfs te genezen. Omdat iedereen anders is, stellen we, na een grondige huid­analyse, een persoonlijke behandel­plan op. En om littekens te voorkomen, is het belangrijk niet te lang te wachten met het behandelen van acne. Want hoe sneller actie wordt ondernomen, hoe beter de uiteindelijke resultaten.

Vergoeding vanuit zorgverzekering

De huidspecialistes van Fair Skin Care zijn in het bezit van een acne-specia­lisatie. Hierdoor wordt een acne­behandeling vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorg­verzeke­raars. We adviseren je altijd eerst contact op te nemen met de eigen zorg­verzeke­raar en te informeren welke behandeling en vergoeding gedekt zijn in de polisvoorwaarden.

Wil je weten hoe jouw acnebehandeling kan worden aangepakt? Neem dan contact op voor een persoonlijk, professioneel en vrij­blijvend advies op maat.