Dr. Bau­mann producten

Een mooie huid is altijd een gezond huid. Om een huid gezond te houden spelen cosmetische ingrediënten een grote rol. Je zou het niet verwachten maar veel cosmetica bevat ingrediënten die onze huidbarrière kunnen verzwakken. Hierdoor kan een huid (over) gevoelig worden en dringen contactallergenen het lichaam binnen. Het immuunsysteem krijgt het dan zwaar te verduren en de kans op allergieën neemt sterk toe.

Fair Skin Care werkt met de producten van Dr.Baumann. Deze producten bevatten enkel ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van deze plantaardige natuurlijke oliën en huidvriendelijke vitamines zijn de producten geschikt voor elk huidtype, zonder uitzondering. De zeer zachte en doeltreffende ingrediënten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De producten van Dr. Baumann bieden:

  • Effectieve anti-aging dankzij hoog geconcentreerde ingrediënten waarvan de werking écht wetenschappelijk onderzocht én bewezen is.
  • Daadwerkelijke hydratatie van de huid.
  • Gerichte en zichtbare huidverbetering in geval van huidproblemen, zoals eczeem, rosacea, couperose en acne.

De producten van Dr. Baumann bevatten geen:

  • Parabenen of andere chemische conserveringsmiddelen.
  • Parfums, lanoline en andere allergenen.
  • Dierlijke ingrediënten.
  • Overbodige vulmiddelen.
  • Kleurstoffen.
  • Huidafsluitende minerale olieën.

Productlijnen

Voor het gelaat en voor de totale lichaamsverzorging heeft Dr. Baumann drie verschillende productlijnen. Deze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen en/of sterk huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Het verschil in prijs tussen de verschillende productlijnen ligt vooral in de concentratie werkzame stoffen en in de keuze van de verpakking.

Dr. Baumann Skinident

In Skinident worden uitsluitend 100% huididentieke natuurlijke oliën en werkstoffen gebruikt. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie uitlokken. Daarom is deze lijn uitstekend geschikt voor de meest gevoelige huidtypes die normaal gezien geen cosmetica verdragen.

Dr. Baumann Classic

De Classic lijn is samengesteld uit huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen en ceramiden, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën. Deze stoffen bieden precies dat wat uw huid allemaal nodig heeft.

Dr. Baumann Beaucaire

De Beaucaire lijn heeft een goedkopere verpakking en een kleinere concentratie aan werkstoffen. Verder wordt als basis een minder dure plantaardige olie gebruikt. Uiteraard is de olie steeds van prima kwaliteit.

Dr. Baumann make-up

Dr. Baumann make-up bevat zowel hoogwaardige verzorgende oliën als huididentieke ingrediënten, vitamines en huidvriendelijke minerale kleurpigmenten. Allergenen worden vermeden. De make-up is van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Ook bevatten de camouflages, powdercreams, vloeibare make-up en camouflagesticks een mineraal filter dat de hele dag beschermt tegen de schadelijke straling van de zon.

Wellnessproducten Dr. Baumann

De Dr. Baumannwellness lijn bestaat uit een serie heerlijke gelaats- en lichaamsproducten: namelijk een scrub op basis van zeezout en olijfolie, body tonics en body lotions, badolie en diverse gezichtsscrèmes met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Ook hebben ze de heerlijke geur van natuurlijke oliën zonder dat er parfum wordt gebruikt.

Voor een volledig product overzicht: Natuurlijke huidverzorging

Meer lezen over cosmetische ingrediënten in het algemeen? Ga dan naar: Natuurlijke-huidverzorging.blogspot.nl