Jouw huidspecialiste Judith Vandenbrande

Mijn naam is Judith Vandenbrande. Ik ben getrouwd en moeder van twee superleuke meiden. Al ruim 30 jaar ben ik als huidspecialiste werkzaam en dit is mijn grootste passie. In 2013 is Fair Skin Care gestart waarvan ik de trotse eigenaresse ben.

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, ben ik fulltime aan de slag gegaan. Door de jaren heen heb ik heel wat cliënten met huidproblemen geholpen. Door goed naar hen te luisteren, heb ik verbanden gezien en een link kunnen leggen tussen veel voorkomende huidproblemen en persoonlijke leefwijzen.

In de loop van de jaren heb ik diverse studies gevolgd en ben ik HBO opgeleid (met medische en dermatologische achtergrond). Door regelmatig bijscholingen te volgen, het starten van nieuwe opleidingen en het bezoeken van lezingen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij Fair Skin Care is iedereen welkom. Vrouwen en mannen, jong en oud en met of zonder huidproblemen. Ik verwelkom je in mijn praktijk waar ik als huidspecialiste graag al mijn kennis en ervaring met je deel. Aarzel niet om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies op maat.

Jouw mening is belangrijk. Graag hoor ik van je hoe ik je nog beter van dienst kan zijn. Dank je wel voor je feedback.

Jouw huidspecialiste Mariëlle Ponsen-Verhoef

Mijn naam is Mariëlle Ponsen-Verhoef. Ik ben getrouwd en woon in het mooie Bavel. Ruim 22 jaar ben ik werkzaam als allround schoonheidsspecialiste en ik vind dit nog steeds het mooiste vak dat er is. Na de GDLB opleiding (een hbo-opleiding tot allround schoonheidsspecialiste; denk hierbij aan manicure, pedicure, basis en voortgezette opleiding schoonheidsverzorging, specialisaties als acne en lymfedrainage, primaire medische kennis en sportmassage), heb ik ervaring op gedaan bij verschillende bedrijven. Van groothandel en opleidingsinstituut voor hand- en nagelverzorging, via parfumerie, beautycenter / afslankstudio tot instituten voor huidverbetering. In deze jaren heb ik vele trainingen gevolgd, waaronder merktrainingen, bindweefselmassage, (orthomoleculaire)voeding en -supplementen en ingrediëntenleer. 

En nog steeds volg ik jaarlijks trainingen, bijscholingen, webinars en vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Aandacht, professionaliteit en gezelligheid, dat zijn drie kernwoorden die bij mij passen.

Heb je een huidprobleem of ben je toe aan een oppepper en/of ontspanning? Voor beide kun je bij mij terecht.

 

Jouw PMU specialiste Selina Goudzwaard

 

Met altijd al een grote liefde voor uiterlijke verzorging heb ik in 2014 de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Vol enthousiasme startte ik mijn eigen salon en al snel had ik een fijne klantenkring opgebouwd. Naast huidverzorging ging mijn interesse ook uit naar permanent make-up. Tijdens de opleiding voor allround PMU- specialiste merkte ik al snel dat daar mijn echte passie ligt. Inmiddels heb ik al heel wat ervaring en om me te blijven ontwikkelen en de nieuwste technieken te beheersen volg ik hier nog elk jaar verschillende masterclasses voor. Mijn doel is om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken, zodat het eindresultaat dan ook echt bij jou past. Neem een kijkje bij mijn foto’s en laat je inspireren!