Huidverzorgingsbehandelingen

30 minuten behandeling

Deze behandeling is samen te stellen naar eigen keuze. De behandeling start met een reiniging. Verder is de keuze volledig vrij. Wenkbrauwen modelleren, wimpers en wenkbrauwen verven, de bovenlip, kin of kaaklijn ontharen, het is allemaal mogelijk. Er zijn ook combinaties van verschillende onderdelen te maken. Zolang het haalbaar is binnen 30 minuten, is elke combinatie mogelijk.

60 en 90 minuten behandelingen

De behandeling start bij het eerste bezoek met een uitgebreid intakegesprek. In dit gesprek geef je aan waar je zelf graag de nadruk op wilt leggen tijdens de behandeling. Het is met recht een behandeling op maat! Bij Fair Skin Care maken we tijdens je eerste bezoek altijd een huidanalyse met behulp van de ‘Observ’. Want op deze manier kunnen we de verzorging volledig aan de unieke huidconditie aanpassen. Als er huidproblemen zijn, gaan we daar tijdens het intakegesprek uitgebreid op in.

Anti-stress behandeling 90 minuten

Dit is een combinatie van een gezichtsverzorging met een uitgebreide rugmassage. Pure ontspanning!

Ontharen

Bij ontharen met hars wordt warme hars op het te ontharen lichaamsdeel aangebracht. Door gebruik van een speciale strip worden haartjes tegen de haargroeirichting in verwijderd. Ontharen met hars is een manier om wekenlang een gladde en zachte huid te hebben, zonder stoppels. Ook verkleint deze manier van ontharen ingegroeide haren en jeuk bij het teruggroeien van de haren.