LED-licht­­therapie

Biolight LED-lichttherapie is een natuurlijke en veilige manier om de huid te verbeteren. Deze techniek is voor veel behandelingen geschikt. Met name voor de behandeling van een winterdepressie en voor het verminderen van fijne lijntjes en littekentjes. Ook voor het verzachten van roodheid bij rosacea, het verminderen van pigmentvlekken en voor het verminderen van ontstekingen bij acne, biedt LED-lichttherapie een oplossing.

LED is de afkorting voor Light Emitting Diode oftewel een verzameling kleine lampjes die een bepaalde kleur licht geven. Door de NASA is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van LED-licht bij astronauten in de ruimte. Het voorkomt bot- en spierverlies, stimuleert gezonde celgroei en activeert het vermogen van de huid om wonden te genezen. Deze wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB- of infraroodstralen en is daarom volkomen veilig. LED is licht en dus geen laser. Hierdoor beschadigt weefsel niet.

LED-lichttherapie wordt vaak ter ondersteuning bij huidverbeterende behandelingen gebruikt. Vooral in de vorm van een kuur. Deze kuur wordt speciaal naar jouw huidconditie samengesteld. Tijdens een uitgebreid intakegesprek komen we tot een prijsindicatie en tot een duur van de behandeling. Dit is afhankelijk van wat voor jouw huid nodig zal blijken. Losse behandelingen zijn in overleg mogelijk.

Meer weten over deze huidvriendelijke manier van huidverbetering? Neem contact met Fair Skin Care op voor een vrijblijvend persoonlijk advies.