Bind­weefsel­massage

Een bind­weefsel­massage is een uitstekende manier om de algehele huid­conditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de door­bloeding en activeert de stof­wisseling. Met name als rimpel- en litteken­behandeling is een bindweefselmassage zeer geschikt. Door de diepe massagetechnieken die op het bind­weefsel inwerken, vervormen de fibro­blasten (bind­weefsel­cellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing.

Onze favoriete behandeling die jouw huid na slechts een enkele behandeling al een prachtige glow geeft!  Ideaal voor een feestje of een belangrijke afspraak.
Voor een langdurig resultaat is een kuur van 6 tot 10 behandelingen een aanrader. Afhankelijk van jouw wensen en huidconditie stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Ook delen we enkele van onze favoriete massagetechnieken met jou, zodat je het resultaat van de kuur thuis nog kan versterken.
Voor de start van de kuur brengen wij jouw huid in beeld met huidfoto’s van onze Observ. Daarmee fotograferen we niet alleen de buitenkant van jouw huid, maar kunnen we ook de diepere huidlagen in beeld brengen. Een geweldige manier om na de kuur het resultaat te bekijken, niet alleen aan de buitenkant van jouw huid maar ook skindeep. 

Bij Fair Skin Care combineren we een bind­weefsel­massage vaak met micro­needling en LED-licht­therapie voor een optimaal resultaat.