Eerlijke producten

Hoe maak ik de juiste keuze?

Fair Skin Care staat voor eerlijkheid en voor transparantie over goede huidverzorging. De ingrediënten in producten spelen een cruciale rol bij huidverzorging. Heel veel cosmetica bevatten (werkzame) stoffen die absoluut niet huidvriendelijk zijn. Op de langere termijn kunnen deze stoffen de huid zelfs irriteren en versneld laten verouderen en dat wil toch niemand! Bij Fair Skin Care gebruiken en verkopen we alleen producten die natuurlijk, milieuvriendelijk en diervriendelijk zijn; alleen eerlijke pruducten dus want deze zijn goed voor de huid en goed voor onze leefomgeving.

Onaf­hanke­lijke testen

Prijzen, merken, reclameslogans en allerlei nieuwe ‘wonder-ingrediënten’, zeggen niets over de kwaliteit van een cosmetisch product. Hoe kun je in het woud van aanbieders en bij een grote diversiteit aan merken en producten de juiste en betrouwbare keuze maken? Fair Skin Care helpt je daarbij met de  ‘ingrediëntentester’. Deze gratis service geeft je de mogelijkheid heel bewust en goed onderbouwd de juiste keuze te maken ten aanzien van jouw persoonlijke huidverzorging.

Het werkt eenvoudig. Stuur Fair Skin Care een berichtje per mail met de volledige naam van het product en de volledige ingrediëntenlijst die achter op de verpakking vermeld staat. Je krijgt dan een beoordelingsrapport van ‘cosmetictester’: een volledig onafhankelijke wetenschappelijke databank waarin alle cosmetische ingrediënten zijn opgeslagen. Wil je liever zelf bekijken hoe jouw product is samengesteld? Op www.cosmetictester.info staan duizenden producten weergegeven. Inclucief hun onafhankelijke beoordelingsrapport.

Wens je een gratis en vrijblijvend verzorgingsadvies dat volledig is afgestemd op jouw specifieke en unieke huidtype? Plan een afspraak voor jouw persoonlijke huidanalyse.

 

 

Bestellen

Goede voorlichting en persoonlijke begeleiding voor het beste resultaat. Onze producten zijn verkrijgbaar in de salon maar ook online. Bestellen kan telefonsich en via e-mail.