Welkom op de website van Schoonheidssalon Fair Skin Care in Breda.

Schoonheidssalon Fair Skin Care is eerlijk over huidverzorging!

Wist je dat veel huidproblemen ontstaan door (verkeerd) cosmeticagebruik? Ben jij je eigenlijk wel bewust van de toevoegingen en (werkzame) stoffen in jouw huidverzorgingsproducten en weet jij of deze ingrediënten wel echt geschikt zijn voor jouw huidtype? Is de beloofde werking van de ingrediënten eigenlijk wel wetenschappelijk bewezen en onderbouwd?

Het ultieme wondermiddel tegen huidveroudering of huidproblemen bestaat helaas niet! Dat is de realiteit. Maar gracieus en op een mooie manier ouder worden, zonder botox of fillers, is weldegelijk mogelijk. Onze huid beschikt over een fantastisch zelfherstellend vermogen en dat kunnen we stimuleren. Huidproblemen, zoals acne, eczeem of rosacea zijn hierdoor aanzienlijk te verbeteren. Zelfs voor de meest gevoelige en allergisch reagerende huidtypen, bestaan uitstekende verzorgingsproducten. Door een goede huidanalyse helpen we je bij Fair Skin Care het juiste product dat bij jou past, te vinden. Want mooie beloften verbeteren je huid niet maar de juiste ingrediënten wel!

Fair Skin Care biedt maatwerk. Jij staat staat centraal en wordt als gast heerlijk verzorgd. Wat denk je van quality-time voor jezelf en van heerlijk ontspannen? Of van een advies over een op maat samengestelde thuisverzorging zonder een behandeling te ondergaan?

Wil je jouw huid structureel verbeteren met een kuurbehandeling in combinatie met de juiste thuisverzorging? Bij Schoonheidssalon Fair Skin Care is alles mogelijk. Jij geeft je wensen en prioriteiten aan en wij reiken je de juiste behandelingen en middelen.

Wil je meer weten over ons en over onze visie op huidverzorging en huidverbetering? Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend advies.