Zou jij ook wel eens willen weten hoe gezond jouw huid is? Met ons Observ foto-huidanalyse apparaat kunnen we dat tot in de details voor je bekijken! Onder invloed van verschillende kleuren licht nemen we een kijkje in de diepere lagen van jouw huid.

De conditie van de haarvaatjes, verstopte poriën, UV-schade, pigmentatiestoornissen, hoge talgklierproductie etc., het wordt allemaal zichtbaar gemaakt. Deze inzichten kunnen van grote waarden zijn voor een effectief behandelplan en voor een werkelijk goed productadvies.
Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Hoe vroeger je bij een bepaald huidprobleem kunt gaan bijsturen, hoe groter de kans op een mooi en blijvend resultaat. Ook kan het resultaat worden vastgelegd en kunnen we de behandelresultaten met elkaar vergelijken. Wij slaan de resultaten voor je op, maar vind je het leuk om deze zelf te hebben delen we ze graag met je. Op die manier kunnen we ook moedervlekjes of bijvoorbeeld verdachte huidplekjes monitoren. Je kunt dan als nodig aan een arts de ontwikkeling van de verdachte huidplekjes overleggen, wat een groot voordeel in het behandelplan kan zijn.

Ook nieuwsgierig? Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje in de diepere lagen van jouw te huid te nemen.