Voor alweer het derde achtereenvolgende jaar is Fair Skin Care door Treatwell uitgeroepen tot Top Rated Salon, wat betekent dat meer dan 80% van onze klanten, die een review op de Treatwell website heeft achtergelaten, ons waardeert met 5 sterren.

Fair Skin Care heeft inmiddels 335 positieve reviews ontvangen en daar zijn we ontzettend blij mee.2020 is natuurlijk een uitzonderlijk jaar vanwege de coronapandemie en ook Fair Skin Care heeft een aantal onzekere maanden gekend. We hebben geprobeerd om, met inachtneming van alle coronamaatregelen, onze klanten toch zo goed mogelijk van dienst te zijn en dat dit naar tevredenheid van velen is geweest, blijkt wel uit al die positieve beoordelingen.

Treatwell

Treatwell is het grootste online bookingsplatform voor hair en beauty in Europa. Via de website van Treatwell vinden (potentiële) klanten eenvoudig een salon in de buurt van waar zij wonen, want bij Treatwell zijn inmiddels zo’n 20.000 salons aangesloten. Je boekt zo online eenvoudig en snel een behandeling in de salon naar keuze. Op onze website, Instagram en Facebookpagina kun je via de “maak online een afspraak” button op elk gewenst moment een behandeling reserveren.

Bij Fair Skin Care vinden we het fantastisch dat via Treatwell veel van onze klanten de weg naar ons hebben weten te vinden en dat velen van hen ook nog de moeite hebben genomen ons positief te waarderen met 5 sterren na een behandeling. Hiermee kunnen andere klanten zien wat wij als salon te bieden hebben en dat we bovengemiddeld scoren als het gaat om diverse behandelingen in een veilige en hygiënische omgeving.

Dank jullie wel voor het in ons gestelde vertrouwen!

Mariëlle en Judith